Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g ulei vegetal
- 1 ceapă, tăiată clini
- 400 g escalop de curcan, tăiat fâșii (3 cm x 1 cm)
- 250 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- sare pentru sărat apa de fiert tăițeii
- apă pentru fiert tăițeii
-
½
linguriță concentrat pastă de pui
ou ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 200 g smântână
- 2 lingurițe muștar
-
500
g tăiței cu ou tip Spätzle, proaspeți
ou 500 g paste proaspete - 15 g amidon de porumb
- ½ linguriță piper măcinat
- ½ legătură cepșoară, tăiată fin
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2521 kJ / 600 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 32 g
- Graisses saturées
- 15 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 773 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pui cu boia și sos de smântână
1h 15min
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Pui marocan cu cușcuș
1h 5min
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45min
Pui basc
1h 10 min
Cartofi cu Bacon
2 Std. 15 Min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1h
Paste cu pui, cu sos BBQ dulce
40min
Tocăniță de pui cu mazăre
1h 15min
Fusilli cu pui și ciuperci
40min
Cotlete de porc cu portocală
2h 25min
Mazăre cremoasă cu jambon
30min