Appareils et accessoires
Classic beef burgers (MEATER+®)
Prép. 25min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
934.6 mg
Protides
45.5 g
Calories
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Lipides
19.1 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
39.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
South African yellow rice using rice mode
20min
Beef pierogi
1h
Taramasalata
15min
Milk tart
3h
Barbecued pork ribs
28h 10min
Mealie bread
55min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Classic beef burgers
1h