Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protides
- 45.5 g
- Glucides
- 39.8 g
- Lipides
- 19.1 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 934.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Hamburger rolls
2h 20min
Garlic and herb butter
10min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 Min
Sunday lamb roast
1h 55min
Classic beef burgers
1 Std.
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef tacos
25min