![Classic beef burgers (MEATER+®) Classic beef burgers (MEATER+®)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11db0425-c513-4006-a402-e7509d82bcb9/Derivates/99947aea-eed5-44ee-b283-b6271fc810d5.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protides
- 45.5 g
- Glucides
- 39.8 g
- Lipides
- 19.1 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 934.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mashed potatoes for two
30 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chunky bolognese
50 dk
Beef tacos
25 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Seeded sausage rolls
50 dk
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Easy mac and cheese
40 min
Classic beef burgers
1h
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 dk
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Traditional sausage rolls
50 dk