Appareils et accessoires
Halloween quiche
Prép. 30min
Total 2h
12 porties
Ingrédients
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
516.7 mg
Protides
11.3 g
Calories
1341.8 kJ /
321 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
27.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Haver horchata
Pas d’évaluation
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Brioche
5h
Quiche lorraine
50min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min