Appareils et accessoires
Gefilte Fish
Prép. 25min
Total 1h 10min
18 pieces
Ingrédients
Stock
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
parsley20 sprigs
-
thyme3 sprigs
-
fish stock64 oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)2
Gefilte Fish
-
firm white fish boneless, skinless, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
large eggs3
-
matzo meal4 ½ oz
-
kosher salt1 tsp
-
endive leaves to serve
-
fresh parsley, leaves only to garnish
-
prepared horseradish with beets, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
575 mg
Protides
10 g
Calories
389 kJ /
93 kcal
Lipides
2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Traditions - Jewish Favorites
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Festive Feasts
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Gefilte Fish
1h 10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45min
Charoset
10min
Hamburgers
30min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2h 10min
Baked Spinach and Eggs
35min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10min
French Dressing
10min