Appareils et accessoires
Japanese Souffle Pancakes
Prép. 15min
Total 40min
8 pieces
Ingrédients
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
141 mg
Protides
4 g
Calories
464 kJ /
111 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dynamic Duo
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Donuts
2h 30min
Souffle pancakes with berries
40min
Noodle Kugel
55min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Chocolate Cake Pops
4h 50min
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Blueberry Swirl Cheesecake
8h 55min
Waffles
25min
Carrot Pasta
1h 20min
Thai Iced Tea
2h 25min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min
Chocolate Peanut Butter Pie
5h 50min