Versions compatibles
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 410 kJ / 99 kcal
- Protides
- 3.1 g
- Glucides
- 0.5 g
- Lipides
- 9.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pastă de caju cu verdețuri
10 Min
Pesto de busuioc, avocado și semințe de cânepă
5 Min
Cremă de brânză din caju
10 Min
Burger vegan cu nuci și fasole neagră
4 Std. 40 Min
Sparanghel cu sos Romesco
30 Min
Iaurt de soia (vegan)
Pas d’évaluation
Lapte de migdale vegan
8 godz. 40 min
Falafel rapid
30 Min
Budinci de quinoa cu sos de zmeură
2h
Salată de quinoa cu legume crocante
30 Min
Chifteluțe de cartof dulce și spanac
30 Min
Bomboane din negresă raw
30 Min