Appareils et accessoires
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Prép. 20min
Total 28h 15min
18 slices
Ingrédients
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
273.2 mg
Protides
7 g
Calories
2207.5 kJ /
525.6 kcal
Lipides
33.2 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
17.6 g
Glucides
51.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
30 second cupcakes
25min
Waffles
25min
Chocolate butter cream
10min
Buttercream icing
5min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic chocolate cupcakes
40min
Cream cheese frosting
5min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Better banana cake
45min