Appareils et accessoires
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Prép. 15min
Total 1h
3 portions
Ingrédients
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1936 mg
Protides
29 g
Calories
1703 kJ /
407 kcal
Lipides
16 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Crab Cakes
1h 35min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Lobster Bisque
1h 50min
New England Clam Chowder
45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Garlic Shrimp
35min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Paella
30min