Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 gramů žampiónů, napůl nebo na čtvrtiny
- 500 - 600 gramů vody
- 200 gramů mléka
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
ou 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 50 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů smetany
- 4 snítky čerstvé petržele, pouze listy
- 40 gramů čerstvého sýru (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 550.3 kJ / 131.5 kcal
- Protides
- 6.7 g
- Glucides
- 4.7 g
- Lipides
- 9.1 g
- Fibre
- 2.2 g
Recettes alternatives
Žampiónová krémová polévka
20min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Květáková polévka s krutony
30min
Špenátová polévka s vejci
35min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min
Pórkový krém
40min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Kulajda
40min
Krémová květáková polévka
30min