Appareils et accessoires
Shiitake mushroom sauce
Prép. 20min
Total 45min
600 g
Ingrédients
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
6 g
Calories
724 kJ /
173 kcal
Lipides
11 g
Fibre
3 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sesame Crème
10min
Buddha's Delight
55min
Long Bean Rice
1h 10min
Dried Shrimp Sambal
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chicken porridge with century egg
30min
Pumpkin Soup
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min