Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g wody
- 6 jajek
- 30 g cebuli
- 30 g sera żółtego, np. Gouda, Ementaler, pokrojonego na kawałki
- 30 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 80 g sardynek, z puszki, odsączonych z oleju
- 10 g majonezu
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, ilość do dekoracji
- Infos nut.
- par 1 sztukę
- Calories
- 276.6 kJ / 66.1 kcal
- Protides
- 5.3 g
- Glucides
- 0.6 g
- Lipides
- 4.6 g
- Graisses saturées
- 1.4 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 125.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Jajka z farszem pieczarkowym
55min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 Std. 5 Min
Terrina z łososia i ricotty
4sa 35 dk
Sałatka śledziowa rosolli
1h 15min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Pulpety z karpia w galarecie
4h 10min
Śledzie w kożuchu
1h
Jajka faszerowane łososiem
45min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta z makreli wędzonej
20 Min