Appareils et accessoires
Spinach and Olive Focaccia
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1101.4 mg
Protides
14.5 g
Calories
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Lipides
23.2 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
78.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Painted Green
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Orange Buttermilk Chess Pie
4h 15min
Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
1h 25min
Zucchini Bread
1h 15min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Flan Pudding
3h
Brioche
8h
Cereal Bread
5h
Lentil Mushroom Stroganoff
55min