Appareils et accessoires
Flan van asperges met zeetong
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
31.8 g
Calories
1360 kJ /
325 kcal
Lipides
19.3 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min