Appareils et accessoires
Ijs van chocolademousse
Prép. 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
Opgeklopte room
-
poedersuiker50 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
Chocolade Custard
-
pure chocolade in stukken of callets350 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
-
eierdooiers (medium)6
-
basterdsuiker100 g
Eiwitten en opdienen
-
eiwitten (medium)6
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
basterdsuiker2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
3343 kJ /
799 kcal
Lipides
58 g
Fibre
3 g
Glucides
71 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hemelse desserts
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Matzeballen
Pas d’évaluation
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Skelethoofden
5h
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Ijslolly’s van watermeloen
Pas d’évaluation
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Pas d’évaluation
Chocolademousse
3h 20min