Versions compatibles
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- skórka otarta z ½ cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 70 g soku z winogron, niesłodzonego
- 200 g brzoskwini o białym miąższu, bardzo dojrzałych, pokrojonych na kawałki
- 50 g borówek, świeżych
- 1 ¼ łyżeczki żelatyny w proszku
- Infos nut.
- par 1 Cały przepis
- Calories
- 722 kJ / 171 kcal
- Protides
- 8.3 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 0 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Szybki dżem z mrożonych owoców jagodowych
30min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20min
Powidła wiśniowe
1u. 55min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25min
Agrestowy chutney
40min
Chutney truskawkowo-jabłkowy z zielonym pieprzem
1h
Dżem z melona
30min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1h 25min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 Std. 10 Min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25min
Dżem z ciemnych winogron
1 Std. 50 Min