Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Protides
- 31.1 g
- Glucides
- 26.6 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 6.4 g
Recettes alternatives
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Prawn and noodle stir-fry
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Fish pie with mashed potato topping
2h
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Bangers and mixed mash with caramelised onions
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