Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ bunch fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 70 g red pepper, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
-
20
g clarified butter
ou unsalted butter, diced - 1 Tbsp tomato purée
- 1 ½ Tbsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- 600 g veal meat, sinew free, boneless, diced (3 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 piece lemon peel (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 250 g water
- 150 g long grain rice
- 2 Tbsp sour cream, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2204 kJ / 527 kcal
- Protides
- 41 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Saffron Chicken Penne
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Greek Style Pork Stew
30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 Std. 25 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Fish and Herb Parcel
35min
Chicken Tagine
25min