Red Velvet Cake
TM6 TM5

Red Velvet Cake

4.4 (322 évaluations )

Ingrédients

Sponge

  • 2 large eggs
  • 340 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • 240 g buttermilk
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 Tbsp white wine vinegar
  • ½ - 1 red food colouring tube, as desired (see tip)
  • 300 g caster sugar
  • 300 g plain flour
  • 20 g cocoa powder
  • 1 ½ tsp bicarbonate of soda
  • ¼ tsp fine sea salt

Icing

  • 180 g caster sugar
  • 250 g cream cheese
  • 40 g unsalted butter, soft
  • ½ tsp natural vanilla extract

Infos nut.
par 1 slice
Calories
2611 kJ / 626 kcal
Protides
5.9 g
Glucides
62.3 g
Lipides
38.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives