Versions compatibles
Sałatka z wędzonym pstrągiem i sosem vinegret z mango
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g mango, dojrzałego, pokrojonego na kawałki
- 100 g oliwy z oliwek
- 30 g octu jabłkowego
- 1 szczypta soli
- 200 g liści szpinaku baby, świeżych
- 250 g pomidorków cherry, pokrojonych w ćwiartki
- 60 - 80 g filetów z pstrąga wędzonego, bez skóry, pokrojonych w 2-3 cm paski
- orzechy włoskie, łuskane, połówki, do dekoracji
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1551 kJ / 371 kcal
- Protides
- 22.36 g
- Glucides
- 5.82 g
- Lipides
- 28.54 g
- Fibre
- 3.13 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Sałatka z kuskusem, ciecierzycą i pieczonymi warzywami z sosem tahini (TM5)
45 Min
Dressing orientalny
10min
Wołowy satay z kolorowym makaronem (TM5)
1 Std. 15 Min
Surówka z kopru włoskiego, selera i jabłka (TM5)
15 Min
Policzki wołowe z purée z selera i warzywami w kremowym sosie
7 Std. 30 Min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 Min
Surówka z marchewki, selera i jabłka (TM5)
10min
Sałatka z jeżynowym sosem winegret
20 Min
Sos winegret z olejem z suszonych pomidorów
5min
Sałatka Cezar
50 Min
Sałata z sosem winegret
5min
Sos winegret
5min