Appareils et accessoires
Red Lentil Soup
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves20 - 25 g
-
onions quartered100 g
-
sunflower oil20 g
-
ground cumin to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
water1100 g
-
2 - 3 tsp vegetable stock paste, homemade, to tastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled to taste2 - 3
-
red lentils300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
19 g
Calories
1245 kJ /
297 kcal
Lipides
7 g
Fibre
14 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
persian vegetarian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Take A Break
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Versatile Smooth Soup
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Tuscan Bean Soup
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h