Appareils et accessoires
Napolitaanse cake
Prép. 30min
Total 1h 40min
20 stuks
Ingrédients
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
5.1 g
Calories
1188 kJ /
283 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
2.3 g
Glucides
40.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zoete verleiding
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Appeltaart
1h
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Eenvoudige appeltaart
45min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Kip in perziksaus
40min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Pas d’évaluation
Gezouten karameltaart
2h 40min
Cheesecake (gebakken)
7h 20min