![Cauliflower "Fried" Rice Cauliflower "Fried" Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a057e25-2196-4d03-a425-bd6a9a12e941/Derivates/552dff47-7e9f-41b5-bcb6-2e3bae3169c3.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 24 - 27 oz cauliflower, broken into small florets (approx.1 large head cauliflower)
- ½ oz sesame oil
-
1
oz tamari sauce
ou 1 oz soy sauce - 1 garlic clove
- 4 oz yellow onion (approx. ½ medium onion)
- 4 oz carrot (approx. 1 large carrot), cut into pieces
- 4 oz red bell pepper, cut into 1 in. pieces (approx. ½ medium red pepper)
- 17 ½ oz water
- 6 oz frozen sweet corn
- 6 oz frozen green peas
- 6 oz broccoli florets
- 2 - 4 green onions, roots removed and cut into ¼ in. slices (cut on the bias)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 35 g
- Lipides
- 10 g
- Fibre
- 10 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Asian-Style Sautéed Rice
35min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 Min