Versions compatibles
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 gramů brambor, na kostky (2 cm)
- 10 gramů čerstvého droždí
- 100 gramů mléka
- 50 gramů cukru
- ½ balíčku vanilkového cukru
- 125 gramů polohrubé mouky
- 125 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli, plus na dochucení
- 50 gramů oleje
- 1 vejce
- 250 gramů másla
- 650 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- 200 gramů kapra, uzeného nebo jiné uzené ryby (pstruh, makrela), rozebrané na kousky (2-3 cm)
- pažitka a kopr na ozdobu
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 6525 kJ / 1557 kcal
- Protides
- 24.75 g
- Glucides
- 78 g
- Lipides
- 130 g
- Fibre
- 2.45 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Pas d’évaluation
Panellets
11h 20min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 godz.
Ježčí bulky
2h 30min
Jahodová granola s mátou
Pas d’évaluation
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1h
Salsa s chilli a ananasem
Pas d’évaluation
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 分钟
Salát s cuketou a chřestem
35min
Béarnská omáčka
20min
Pesto s mákem a chilli
10min