Appareils et accessoires
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Prép. 25min
Total 2h 55min
8 portions
Ingrédients
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.8 g
Calories
1333 kJ /
319 kcal
Lipides
11.5 g
Glucides
45.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetable Sweet Bakes
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Full English Breakfast Popover
40min
Italian Easter Bread
3h 50min
Sonja's Bread
3h 10min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Green Dyed Eggs
55min
Milk Bread
2h 20min
Spelt Bread
1h 45min
Mango Swiss Roll
40min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Almond Easter Sheep
2h 45min
Carrot and Chickpea Spread
15min