Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
TM6 TM5

Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping

4.8 (136 évaluations )

Ingrédients

Cardamom Crunch Topping

  • 30 g plain flour
  • 30 g light brown sugar
  • 25 g unsalted butter, cold, diced
  • ½ tsp ground cardamom

Muffins

  • 120 g granulated sugar
  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 100 g unsalted butter, diced
  • 100 g plain yoghurt
  • 180 g plain flour
  • 2 large eggs
  • 2 tsp baking powder
  • 250 g fresh blackberries

Infos nut.
par 1 piece
Calories
921 kJ / 220 kcal
Protides
3.5 g
Glucides
28.6 g
Lipides
10.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives