Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 gramů másla
- 100 gramů uzeného lososa (cca 4 plátky)
- 4 vejce
- 80 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka soli
- 1 špetka směsi barevných pepřů, čerstvě umleté
- 300 gramů vody
- petrželová nať, pro servírování
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 439 kJ / 105 kcal
- Protides
- 5.55 g
- Glucides
- 0.6 g
- Lipides
- 9.05 g
- Fibre
- 2.26 g
Recettes alternatives
Krémová polévka z rukoly
30min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1h
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min
Smoothie bowl s melounem a papájou
2h 20min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1h
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2h 15 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Bramborovo - zeleninové pyré
40min