Appareils et accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Prép. 10min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
2711 kJ /
648 kcal
Protides
24.5 g
Glucides
67 g
Lipides
33.2 g
Fibre
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Citroenslush
10min
Brioche
5h
Worstmummies
Pas d’évaluation
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Beef laab
1h 5min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min