Appareils et accessoires
Shrimp & Crab Linguine
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
organic lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith), plus juice (approx. 2 oz)1
-
salt divided1 ¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water35 ½ oz
-
olive oil plus 1 tsp to cook pasta1 oz
-
pasta linguine9 oz
-
garlic cloves2
-
peeled raw shrimp6 ½ oz
-
crème fraîche3 oz
-
jumbo lump crab meat white, brown or mixture6 oz
-
arugula plus extra to garnish2 ½ oz
-
pine nuts toasted1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
1958 kJ /
468 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Pasta
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Shrimp Scampi
40min
Shrimp Cakes
30min
Tuna Tapenade
5min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Baked Crab Dip
15min
Garlic Shrimp
35min