Geräte und Zubehör
Groene biscuittaart
Zubereitung 40 Min
Gesamt 3 Std.
10 sneetje
Zutaten
Sponscake
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten
-
eieren8
-
suiker240 g
-
4 tl vanilline suikervanillesuiker, huisgemaakt2 tl
-
patisseriebloem plus extra voor bloem240 gram
-
bakpoeder (zie tip)1 tl
-
zout2 snuifjes
-
voedingskleurstof groen, in poedervorm (zie tip)
Crème en citroenmengsel
-
water180 g
-
citroensap, vers geperst50 - 70 g
-
fruit groen (bijv. kruisbessen, kiwischijfjes, druivenhelften)200 - 250 g
-
mascarpone gekoeld500 g
-
room, min. 30% vet gekoeld500 g
-
poedersuiker50 g
-
muntblad, vers om te versieren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
324.1 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
2548.8 kJ /
609.2 kcal
Fett
39.5 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
22.4 g
Kohlenhydrate
54.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nessuna valutazione
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nessuna valutazione
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nessuna valutazione
Hummus
5min
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nessuna valutazione
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Miso Udon Noedels
20min
Dubai Chocolate Tiramisu
Nessuna valutazione