Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min.
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Zalmsoufflé
1h
Viscurry
35min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h