Apparaten en accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Eiwitten
26 g
Calorieën
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Vetten
34.4 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
137.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Paëlla
50min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Hornazo
Geen beoordelingen
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Margarita
10min