Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit à dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de pralin
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2165 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-dacquoises au chocolat
4 godz.
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Fraisier
12 godz. 45 min
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Dacquoise
40 min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Trianon
3h
Royal au chocolat
3 godz. 30 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min