Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 3 blancs d'œufs
- 35 g de sucre en poudre
- 90 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace maison
Le croustillant
- 200 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 40 g de pralin
- 18 crêpes dentelle, type Gavottes® émiettées
La mousse au chocolat
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 40 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La décoration
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 2 crêpes dentelle, type Gavottes®, émiettées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2405.3 kJ / 576.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 44.1 g
- Vezels
- 4.6 g
Alternatieve recepten
Entremets cassis et crémeux citron
5 godz.
Dacquoise praliné-chocolat
50min
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Entremets aux deux chocolats
35 min
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Délice pomme-speculoos
12 godz.
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Royal au chocolat
3h 30min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Entremets façon tiramisu
5 godz.
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min