Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Boemkool buffalo hapjes
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Gozleme
1h 40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min