Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 80 g boter, in stukken
- 250 g filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)
- 300 g verse geitenkaas (zie tip)
- 40 - 60 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 12 aardbeien, in stukken
- honing, om te besprenkelen
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 866.4 kJ / 207.1 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 216.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm en venkel risotto
25 min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Gin en lavendelijs
14h 35min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Brak ocen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Vitello tonnato
13h
300 g ui fruiten
Brak ocen
Snelle brownie
25 min