Venusschelpen op zeemanswijze
TM5 TM6

Venusschelpen op zeemanswijze

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 100 g ui
  • 1 - 2 teentjes knoflook
  • 50 g extra vergine olijfolie
  • 1000 g venusschelpen
  • 1 snuifje paprika poeder
  • 50 g witte wijn
  • 150 g visbouillon
  • 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
  • 1 tl paneermeel
  • ½ tl zout (optioneel)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
980 kJ / 235 kcal
Eiwitten
15.85 g
Koolhydraten
9.08 g
Vetten
14.98 g
Vezels
0.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten