Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelpuree
45min
200 g prei fruiten
20min
Geroerbakte groenten
10min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25 min.
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min