Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 140 g bladspinazie, in diepgevroren blokjes
- 500 g kalkoenbout, in stukken (3 tot 5 cm)
- 1 tl zout
- 1 ei, geklopt
- 50 g paneermeel
- 30 - 50 g extra vergine olijfolie
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Koolsoep
50min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Gehaktbrood
1h 20min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Coconut Dream
10 min
Chai-theepoeder
15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min