Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (optioneel)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2782 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9.4 g
Alternatieve recepten
Zalm met venkel
40 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1ωρ. 5 λεπτ.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Romige champignonsoep
20 Min