Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g abrikozen, in kwarten
of 200 g perziken, in kwarten - 70 g rode uien, in kwarten
- 250 g kerstomaten, gehalveerd (zie variatie)
- 180 - 200 g bindsla of Romeinse sla, In stukken gescheurd
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 250 g droge pasta, kort
- 1 teentje knoflook
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 10 g verse basilicumbladeren, en iets meer om af te werken
- 10 g citroensap
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes rode chilivlokken
- 2 - 3 snuifjes zout
- 4 burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)
- stokbrood, diagonaal doorgesneden en gegrild (optioneel)
- gemengde zaden, om te bestrooien (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2116 kJ / 505.8 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1195 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Roergebakken champignons
55 min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Vichyssoise met pasta
35min
Tostadas met kip
40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Viscurry
35min
Kip met warme aardappelsalade
55 min