Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roergebakken champignons
55 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Mosselen met frietjes
Geen beoordelingen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Citroen en yoghurt dessert
Geen beoordelingen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Bloemkool met kaas
55 Min