Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 16.1 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 911.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Geen beoordelingen
Roze roerei
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Gegrilde octopus met aardappelen
2hod. 45min
Alpenmacaroni
45min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min