Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm) (facultatief)
- 150 g hazelnoten, walnoten, amandelen of gemengde noten
- 3 el gemengde Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook
- 150 g prei, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 el tomatenpuree
- 15 g verse basilicumbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 snuifjes suiker
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 volle el groentebouillon poeder
- 100 g lauw water
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 85.5 g
- Vetten
- 155.2 g
- Verzadigd vet
- 20.7 g
- Vezels
- 38.1 g
- Natrium
- 1541.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Pruimenjam
无评分
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
无评分
Parmezaan op plantaardige basis
无评分
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Oost-Europese brunch
无评分
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Vegetarische bruine rijst
40min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min