Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g uien, in helften gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 100 g dunne gedroogde pasta voor in de soep (bijv. fedelini)
- 250 g tomaten, in stukken gesneden
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 opgehoopte tl zelfgemaakte bouillonpasta
- ½ - 1 tl gemalen komijn, naar smaak (optioneel)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Groentensoep
35min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Fruithapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Geroerbakte groenten
10 Min
Penne met tonijn
35min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Geen beoordelingen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
Geen beoordelingen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Groenten met aardappelen en vlees
35min