Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paaskoekjes
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 100 g bloem, en iets meer om te bewerken
- ½ tl bakpoeder
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl zout
Kruidensaus
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 1 bos verse bieslook (ong. 10 g), in ringen
- 200 g crème fraîche, 15% v.g
- 30 g melk
- 20 g vers geperst citroensap
- 10 g agavesiroop
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 6 tl kaviaar
- 6 tl tuinkers, vers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 258.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min