Apparaten en accessoires
De eerste hap: Zalm met Groenten
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
ui25 g
-
verse peterselie1 takje
-
wortel in stukken (2,5 cm)100 g
-
butternut pompoen gepeld, in stukken (2,5 cm)100 g
-
verse zalmfilet ontgraat, in stukken (2,5 cm)150 g
-
olijfolie25 g
-
water125 g
-
bevroren doperwten70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18.3 g
Calorieën
1239 kJ /
296 kcal
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
13.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Mojito
5min
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen