Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème mousseline
- 250 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 100 g de pâte de pralin
- 75 g de beurre pommade, en morceaux
- 20 g de sucre glace maison
- 60 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1361.8 kJ / 329.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Bavarois cerise-pistache
6sa 30 dk
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 godz.
Eclairs fraises-chocolat blanc
24hod.
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25 min.
Dacquoise
40min
Fraisier
12u. 45min
Paris-brest
3h 10 min
Trianon
3h
Tarte tropézienne
3h