Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'oignon
- 2 c. à soupe de pâte de curry vert
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de fumet de poisson liquide
- 250 g de lait de coco
- 400 g de crosnes, nettoyés, rincés et arrosés de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 400 g de filets de lieu sans peau
- sel
- poivre moulu
- 10 feuilles de coriandre fraîche, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1441 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry d'agneau aux petits pois, mangue, banane et pistaches
1 Std. 30 Min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 min
Ragoût de poisson aux épices
1 godz. 45 min
Crevettes guinéennes
25 min
Poulet aux pommes façon Vallée d’Auge, riz noir complet
1 godz.
Risotto au poulet et aux artichauts
35 min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1 Std. 40 Min
Chowder au saumon
30 min
Boulettes de crabe et sucrine en salade
25 min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 min
Cassoulet de la mer
50min
Saumon à l'espagnole
45 min