Appareils et accessoires
Roggebrood
Prép. 15min
Total 10h
16 sneetjes
Ingrédients
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
4 g
Calories
516 kJ /
123 kcal
Lipides
1 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Tempé
48h
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min