Appareils et accessoires
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Prép. 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
sunflower oil250 g
-
egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
tomato ketchup20 g
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
chilli powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh coriander leaves10 g
-
English cabbage cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
red radishes80 g
-
smoked salmon cut in strips300 g
-
baguette2
-
roasted hazelnuts (optionnel) chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1239.4 mg
Protides
22.3 g
Calories
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Lipides
47.5 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
58.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesekut
24h 10min
Sichuan Chili Oil
50min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Roselle Jelly
35min
Red Velvet Cookies
3h
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Nasi Lemak Basmati
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min